© 2012. Alle rechten voorbehouden. VDWdesign | Login
Bent u verwikkeld in een juridische kwestie waarbij u wel wat hulp van een professional kunt gebruiken? Of hebt u vragen over een juridisch onderwerp?
Van der Vorst Juridisch Advies neemt uw juridische zaken en zorgen uit handen. Wij kijken niet alleen naar juridische aspecten, maar ook naar de menselijke kant. Onze dienstverlening kenmerkt zich dan ook door laagdrempeligheid en een persoonlijke benadering. We streven naar het opbouwen van hechte relaties met onze klanten. Deze klanten bestaan voornamelijk uit particulieren en (kleine) ondernemers, die graag ondersteuning willen in de jungle van wetten en regels.

Helder advies bij ingewikkelde juridische conflicten.
Van der Vorst Juridisch Advies helpt u helderheid te verschaffen in ingewikkelde juridische kwesties. We staan u bij tijdens juridische conflicten en vragen waarmee u zakelijk en in het dagelijks leven te maken krijgt. Om cliënten geen valse hoop te geven spreken we van te voren de juridische haalbaarheid van uw wensen met u door. In onze communicatie vinden wij het belangrijk om in begrijpelijke taal inzicht te geven in de wetten en regels. Wij houden ons bezig met Arbeidsrecht, Bestuursrecht, Consumentenrecht, Incassodiensten, Huurrecht en Ondernemingsrecht. Veel van onze klanten komen uit de regio Alphen aan den Rijn, Bodegraven – Reeuwijk, Gouda, Waddinxveen en Woerden. Wij zijn echter in heel Nederland actief.

Wilt u meer informatie over ons of wilt u een vrijblijvende afspraak?
Neem contact op via e-mail of  telefoonnummer 06 - 41102223. Van der Vorst Juridisch Advies staat garant voor een eerlijke, zorgvuldige beoordeling en behandeling van uw zaak en een persoonlijke aanpak.
Zakelijk
Van der Vorst Juridisch Advies voorziet u als ondernemer van gedegen en duidelijk advies op diverse rechtsgebieden.
Particulier
Bent u particulier en ziet u door de bomen het bos niet meer? Kijk dan verder op onze website wat wij voor u kunnen betekenen.
Tarieven
Voor de behandeling van uw zaak rekent Van der Vorst Juridisch Advies een bepaald tarief.
Contact
Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen, wij staan u graag te woord. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.
Welkom |